Video Aspect Ratio: 4:1

Boek mij als spreker of dagvoorzitter

Via cindy@cindystechweij.nl of 06-24978789

Hier spreek ik over:

On- en offboarding

Wanneer begint de onboarding van nieuwe medewerkers eigenlijk en wat levert dit jouw organisatie op? In vijf praktische stappen neem ik jullie mee in de do's en don'ts om deze medewerkers echt onderdeel te laten worden van de organisatie.

Goed werkgeverschap

Wanneer ben je een goede werkgever? Wat verwachten medewerkers hierin? Vanuit een concreet stappenplan laat ik zien op welke aspecten en thema's goede werkgevers uitblinken en hoe jullie dit dus ook kunnen.

Storytelling

Door het gebruik van verhalen wordt de kern van de boodschap veel beter onthouden. Hoe en waar je verhalen inzet en wat dit oplevert, laat ik zien in een praktische workshop waar we direct gaan oefenen. 

Werkgeluk

Gaat dieper dan goede koffie en yoga op donderdagmiddag. Ik inspireer medewerkers én leidinggevenden wat hun eigen invloed hierin is, inclusief praktische handvatten om direct aan de slag te gaan.

Lachend solliciteren

Solliciteren is leuk, echt waar! Zolang je maar weet hoe en wat jij hier zelf in kunt doen. In 7 stappen leer je hoe jij ook lachend solliciteert én sneller die droombaan hebt.

Zo word je spreker

Speciaal voor ondernemers die (stiekem) de ambitie hebben om op het letterlijke podium te staan. Hoe word je spreker en krijg je betaalde klussen? Dat is wat ik je ga leren: binnen drie maanden je eerste klus!

Tarief vanaf 1.500 euro excl. BTW en reiskosten

Boek mij als dagvoorzitter, moderator of gespreksleider

cindy stechweij dagvoorzitter

Voor mij zitten voor het grootste deel mannen. Strak in pak. Ook vrouwen natuurlijk, maar ze hebben niet de meerderheid. Ik heb in het afgelopen uur het congres geopend, wethouder Economische Zaken van Gemeente Amsterdam geïnterviewd, de lachers op mijn hand gehad en meerdere sprekers aangekondigd en bevraagd. Het zit erop! Ik loop het podium af en het eerste wat ik hoor is: goed gedaan Cindy, wat een verfrissende persoonlijkheid ben jij.

Hi! Ik ben Cindy Stechweij en het is mijn missie om als vrouw impact te maken op het zakelijke podium. Door professionaliteit te combineren met luchtigheid, humor en verhalen. Het publiek inspireren, aan het denken zetten, met inzichten en energie naar huis laten gaan. En waar nodig af en toe een liefdevolle schop onder de hol te geven. Dat doe ik als dagvoorzitter, moderator en/ of gespreksleider.

Dagvoorzitter op Het vastgoedevent

Boek mij als spreker of dagvoorzitter