cindy-stechweij-spreker-beurs-van-berlage

Regel je eigen sprekersklussen

en laat zien dat jij dé expert bent in jouw vakgebied

Doe mee met mijn online masterclass (workshop):

"Zo word je spreker: binnen drie maanden je eerste klus!"

10 jaar

ervaring als ondernemer, spreker, dagvoorzitter & presentatrice

>100

Klanten & cursisten

Binnen 5 minuten

toegang tot de masterclass

Ben jij dit?

Je bent op een event en je voelt het kriebelen; dat wil ik ook! Daar op het podium staan. Shinen. Jouw verhaal vertellen. Anderen inspireren. Een grote groep geboeid laten luisteren en met veel nieuwe inzichten weer naar huis laten gaan. Door jouw verhaal. Wie je ook bent en waar je ook bent, jij weet dat je als spreker je expertstatus vergroot, anderen inspireert, extra omzet creëert en vooral dat je die heerlijke adrenaline-kick krijgt.

Maar dan...

 1. Hoe word ik geboekt als spreker?
 2. Hoe vinden opdrachtgevers mij en gaan mij ook echt boeken?
 3. Hoe ga ik om met zenuwen en de imposter in mij?
 4. Hoe zorg ik voor sterke inhoud waar men echt inzichten uithaalt?
 5. Wat als ik een black-out krijg? Of struikel op het podium?
 6. Krijg ik dan een bos bloemen of kan ik ook echt geld vragen hiervoor?
Cindy dagvoorzitter
"Jij bent de enige die het voor elkaar heeft gekregen om de hele groep ruim een uur 

stil te laten zijn én met volle aandacht te laten luisteren"

Ronald, Ambulance Amsterdam
cindy-spreekt-cindy-stechweij-spreker

Ik ben spreker.

Verhalen combineren met ijzersterke inhoud. Anderen enthousiasmeren, inspireren, in beweging krijgen. De energie hooghouden. Niet bang zijn om pijnpunten te benoemen. Volledig mezelf zijn. Lachen op het podium, kwetsbaar durven zijn en dit alles in combinatie met die sterke inhoud. In de afgelopen 10 jaar heb ik als ondernemer meerdere stappen gemaakt; van sollicitatiecoach naar HR-specialist naar zakelijk schrijver naar aanjager van de publiek-private samenwerking.

En gedurende deze 10 jaren is er één overeenkomst: ik word altijd gevraagd als spreker, dagvoorzitter of presentatrice. Ik heb in Amsterdam RAI en de Beurs van Berlage gestaan, voor alle directeuren van de ambulancediensten in Nederland gesproken, wethouders en bestuursleden mogen interviewen op events, specialisten de hemd van het lijf gevraagd tijdens paneldiscussies, zelf mijn hemd van het lijf gesproken tijdens paneldiscussies en ik heb vooral heel veel mensen geïnspireerd met mijn verhalen en manier van voor de groep staan.

Daarom neem ik jou in mijn nieuwste cursus "Zo word je spreker: binnen drie maanden je eerste klus!" mee in alle stappen die ervoor gaan zorgen dat jij ook als spreker gevraagd wordt. Én ook hoe je zelf invloed uitoefent op het krijgen van een klus. Doe je met me mee?

Ervaring bij o.a. deze opdrachtgevers

cindy-eraring-spreker-dagvoorzitter-rabobank
cindy-ervaring-spreker-gemeente-amsterdam

Doe mee met de online masterclass:

"Hoe word ik spreker? Binnen drie maanden je eerste klus!"

Cindy spreekt
€525-
€375

Zo word je spreker: binnen drie maanden je eerste klus!

Het kan en jij kan dit ook. Na (tijdens) deze masterclass weet jij:


 • Hoe je er zelf voor zorgt dat je als spreker gevraagd wordt
 • Hoe en waar jij opdrachtgevers (en dus potentiële sprekersklussen) vindt
 • Hoe je volledig jezelf bent op het podium
 • Waarom zenuwen helemaal niet erg zijn en hoe dit juist in je voordeel werkt
 • Waarom kwetsbaarheid, emotie en persoonlijkheid je beste vrienden zijn op het podium
 • Zonder dat je inlevert op het bieden van waardevolle inhoud (jij bent de expert!) 
 • Wat een opdrachtgever van jou nodig heeft
 • Dat jij kunt, wilt en gaat spreken ;)


Extra:

 • Binnen de masterclass komen meerdere experts aan het woord
 • Zo neemt Justine Wolters ons mee in het onder controle krijgen van je zenuwen
 • Mariska Fissette leert ons over de Imposter in ons en hoe hiermee om te gaan
 • En Steffy Roos du Maine brengt onze energie terug met een heerlijke meditatie


Bonus

 • Elk kwartaal een (online) live sessie waar je aan mag deelnemen om mij al jouw vragen te stellen. Ook denk ik graag met je mee over je onderwerp en mogelijke opdrachtgevers.

Dit vinden zij...

Annerie

Effectory

"Je bent oprecht en eerlijk en blijft altijd dicht bij jezelf met je energieke humor en gezonde zelfspot. Het overbrengen van je eigen enthousiasme op anderen en altijd doorvragen werkt heel fijn. Mensen komen niet zomaar ergens mee weg bij jou en dat doe je vanuit échte interesse in de ander en zijn of haar situatie"

Gerben

Gemeente Amsterdam

"Goed gedaan Cindy! Je hebt een leuke, frisse manier van presenteren en stelde je ‘gasten’ op een prettige manier op hun gemak"
cindy-spreker-hrm-in-de-zorg

Bezoeker
HRM in de Zorg

"Het meest inspirerende van het congres was de talk van Cindy. Ze gaf verfrissende inzichten, concrete handvatten en vooral heel veel energie. Ik liep met een grote glimlach weg" En dit werd heel leuk gedeeld tijdens de plenaire afsluiting waar circa 500 mensen waren en allemaal voor mij gingen klappen #trots

Mandy

Zangeres & stemactrice

"Je bent doelmatig en laat ergens geen gras over groeien. Je bent goed in staat om iemand een schop onder z'n kont te geven, oftewel; iemand te begeleiden naar concrete resultaten. Ik gebruik jou altijd als voorbeeld van iemand die ik bewonder om haar daadkracht, creativiteit en lef"

Hoe zit de masterclass in elkaar?

Praktische informatie

Het is een online masterclass die je bekijkt in de cursusomgeving van Huddle. Deze kijk je in je webbrowser of je download de app. De masterclass zelf duurt 90 minuten en je heb een jaar toegang.

Sprekers-mindset

Je leert hoe je een mindset krijgt dat jij spreker (to be) bent. Welke blokkades heb jij, wat staat jou in de weg om hardop te zeggen: ik ben spreker! en hoe zorg je ervoor dat je er klaar voor bent om de eerste stappen naar het sprekerschap te zetten.

De belangrijkste elementen binnen je verhaal

Er zijn drie elementen die de basis vormen van jouw verhaal. Je gaat hier leren welke drie dit zijn, hoe je deze gebruikt en voor je laat werken en waarom ze zo belangrijk zijn. Deze elementen staan aan de basis van elke goede spreekbeurt en geven jou houvast om die toptalk te creëren én te geven.

Hoe en waar vind je opdrachtgevers

Met deze tips ga je er direct voor zorgen dat jij je eerste sprekersklussen krijgt. Stap voor stap leer jij wat er voor nodig is om geboekt te worden als spreker en welke invloed jij hier zelf op hebt.

Zenuwen en andere ongemakken

Hoe om te gaan met zenuwen, met stemmetjes in je hoofd die je tegenhouden om te gaan spreken, met het krijgen van een energie die energie en enthousiasme uitstraalt en een energie die rust creëert. Je leert praktische handvatten om jouw sprekerscarrière vol vertrouwen tegemoet te gaan.

Na je sprekersklus

Je hebt je eerste, tweede, derde etc. klus te pakken! Gefeliciteerd! Je leert nu wat de opdrachtgever nodig heeft van jou en hoe jij jezelf als professional neerzet. Als spreker dus! Wow!!!

Voor wie is deze cursus?

Je hebt nog geen ervaring

Of je nu ondernemer bent, in loondienst of je hebt een geweldige hobby of side project; jij weet het zeker; jouw verhaal en kennis moet de wijde wereld in. Je wilt inspireren en ervoor zorgen dat anderen mooie stappen zetten door jouw verhaal. En het liefst doe je dat (ook) via sprekersklussen. Je wilt het podium op.


Maar hoe doe je dat? Waar begin je? Hoe zorg je dat jij wordt ingehuurd als spreker?

Je wordt al gevraagd

Jij inspireert anderen al super veel met jouw kennis en expertise. En je vindt het vooral makkelijk om over je werk te praten. Via social media en/ of je website. Jezelf laten zien op het podium? Liever niet, maar stiekem toch wel... Je zenuwen houden je tegen, want: wat vertel je op het podium? Wat als niemand het interessant vindt? Wat als je je tekst vergeet? Of als je struikelt?


Je wordt nu al regelmatig gevraagd voor sprekersklussen, maar je durft niet. Terwijl je eigenlijk wel graag wilt.

Je hebt al eens gesproken

Jij weet al hoe het is om op het podium te staan. Je kent de kick, de adrenaline en het heerlijke gevoel van anderen inspireren en meenemen in jouw verhaal en kennis. Maar al deze keren ben je gevraagd als spreker. Moet je nu maar blijven afwachten tot je weer gevraagd wordt? 


Of wil je zelf meer invloed uitoefenen op het krijgen van sprekersklussen? Wil jij weten hoe je ervoor zorgt dat je vaker op het podium staat?

Frequently Asked Questions

Wanneer begint de masterclass?De masterclass is direct te bekijken in de online cursusomgeving Kennisshop. De datum van de live sessies per kwartaal worden later bekend gemaakt.


Waar volg ik de masterclass?

De cursus volg je in de online cursusomgeving van Kennisshop. Dit is een makkelijk en fijn werkbaar programma, speciaal gemaakt voor online cursussen. Na aankoop ontvang je direct de inloggegevens in je mail.


Hoe weet ik of de masterclass iets voor mij is?

Dat weet je nooit natuurlijk. Ik ben super enthousiast over spreken en alles wat hierbij komt kijken en dat in combinatie met mijn ervaring, weet ik zeker dat je hier minimaal drie nieuwe inzichten uithaalt. En als dat niet zo is? Of ik pas toch niet bij je? Geen probleem. Dan ben jij verzekerd van de 100% geld terug garantie*. Dus in het ergste geval krijg je je geld terug en in het beste geval heb je binnen drie maanden (of eerder) die klus te pakken.

*Binnen 5 dagen stuur je me een mail en no questions asked: jij ontvangt je geld terug.

Hoeveel tijd kost de masterclass?

De masterclass zelf duurt circa 90 minuten en deze kijk je zo vaak terug als je wilt. De livesessies duren maximaal 1,5 uur.


Ik weet nog niet waar ik over moet spreken, is dat erg?

Nee, dat is helemaal niet erg. Sterker nog, ik weet zeker dat je tijdens de cursus ineens erachter gaat komen waarover je wilt gaan spreken.

Sta jij ook binnen drie maanden op het podium?

En ervaring bij o.a. deze opdrachtgevers

cindy-spreker-hrm-in-de-zorg

Nog een keer op een rij wat we gaan doen en wat je gaat leren:

cindy-spreken-posthoornkerk
€ 525,-
€375

Zo word je spreker: binnen drie maanden je eerste klus!

Het kan en jij kan dit ook. Na (tijdens) deze masterclass weet jij:


 • Hoe je er zelf voor zorgt dat je als spreker gevraagd wordt
 • Hoe en waar jij opdrachtgevers (en dus potentiële sprekersklussen) vindt
 • Hoe je volledig jezelf bent op het podium
 • Waarom zenuwen helemaal niet erg zijn en hoe dit juist in je voordeel werkt
 • Waarom kwetsbaarheid, emotie en persoonlijkheid je beste vrienden zijn op het podium
 • Zonder dat je inlevert op het bieden van waardevolle inhoud (jij bent de expert!) 
 • Wat een opdrachtgever van jou nodig heeft
 • Dat jij kunt, wilt en gaat spreken ;)


Extra

 • Binnen de masterclass komen meerdere experts aan het woord
 • Zo neemt Justine Wolters ons mee in het onder controle krijgen van je zenuwen
 • Mariska Fissette leert ons over de Imposter in ons en hoe hiermee om te gaan
 • En Steffy Roos du Maine brengt onze energie terug met een heerlijke meditatie


Bonus

 • Elk kwartaal een (online) live sessie waar je aan mag deelnemen om mij al jouw vragen te stellen. Ook denk ik graag met je mee over je onderwerp en mogelijke opdrachtgevers.